MLB-matcher på TV: Idag

MLB matcher på TV idag, ikväll, imorgon och denna vecka - datum, starttider och kanaler

Se hela spelschemat för live-matcher i MLB på TV & stream idag, ikväll, imorgon, i helgen, under veckan och i framtiden - Datum, tider och TV-kanaler

spinner
info
Är du ett stort fan av baseball? Tittar du på MLB vecka efter vecka och vill inte missa någon match på TV? Då är Tvsporten.nu den perfekta tjänsten som erbjuder en komplett TV- och streamingtablå för kommande MLB-matcher. Använd tablån ovan för att se spelschemat för samtliga MLB-lag och information om hur, när och var du kan se matcherna.

MLB på TV och Stream


Om du vill se MLB-matcherna live på TV eller stream kan du göra dig själv en tjänst genom att använda Tvsporten.nu där du alltid hittar information om dagens MLB-matcher. Sedan ett par säsonger tillbaka kan du se utvalda matcher på Viaplay och Nents kanaler. Med Viaplay och Viasat Sport Extra får du det bästa från MLB-säsongen, inklusive alla slutspelsmatcher hela vägen fram till MLB World Series.

MLB - Lag och Divisioner


Major League Baseball, MLB, är den bästa baseballigan i världen. Eftersom MLB är den obestridda nummer ett i världen är det också den liga där vi hittar alla de bästa spelarna. Det finns 30 lag som tävlar i MLB, 29 från USA och 1 från Kanada. Ligan är uppdelad i två konferenser, där varje konferens består av tre divisioner.

American League

East – Baltimore Orioles, Boston Red Sox, New York Yankees, Tampa Bay Rays, Toronto Blue Jays Central – Chicago White Sox, Cleveland Indians, Detroit Tigers, Kansas City Chiefs, Minnesota Twins West – Houston Astros, Los Angeles Angels, Oakland Athletics, Seattle Mariners, Texas Rangers

National League

East – Atlanta Braves, Miami Marlins, New York Mets, Philadelphia Phillies, Washington Nationals Central – Chicago Cubs, Cincinnati Reds, Milwaukee Brewers, Pittsburgh Pirates, St. Louis Cardinals West - Arizona Diamondbacks, Colorado Rockies, Los Angeles Dodgers, San Diego Padres, San Francisco Giants

Den ordinarie MLB-säsongen börjar normalt i slutet av mars/början av april och pågår till slutet av september/början av oktober. Lagen spelar 162 matcher vardera under den ordinarie säsongen, vilket är fler än vad lagen i de flesta andra ligor gör under en säsong. Av de 162 matcherna spelas de flesta mot lag i samma division. Dessutom har varje lag ett antal bortaserier där de möter lag från den andra ligan. Ett lag spelar normalt upp till fem eller sju gånger i veckan vilket gör MLB till en av de mest utmanande och intensiva ligorna i världen med nästintill ingen tid för vila mellan matcherna.

När den ordinarie säsongen är slut går dem 10 bästa lagen vidare till slutspelet. Bland de 10 lagen finns sex divisionsvinnare och fyra wild cards. Wild cards är två lag från varje liga som har det bästa resultatet (vinstprocenten) och som inte är divisionsvinnare.

Slutspelet börjar med två wild card-matcher mellan de fyra wild card-lagen, en match med wild cards från American League och en från National League. Dessa två matcher spelas i formatet bäst av en match, till skillnad från de kommande omgångarna i slutspelet som spelas i formatet bäst av fem eller bäst av sju matcher. När vinnarna i American League Championship Series och National League Championship Series har fastställts är det dags för MLB World Series. MLB World Series är den avslutande serien som spelas i bäst av sju matcher där vinnaren kröns till säsongens MLB-mästare.

MLB All-Star Game och MLB Draft


All-Star-matchen är en årlig match som hålls under MLB-säsongen, normalt i mitten av juli. Det är en uppskattad uppvisningsmatch där några av de bästa spelarna i ligan får visa upp sina färdigheter. Två lag, ett från American League och ett från National League, sätts samman och leds av de tidigare MLB World Series-managers.

MLB-draften är ett evenemang där lagen får möjlighet att värva in några av de mest talangfulla collegespelarna. Turordningen som avgör i vilken ordning öde olika lagen får välja spelare avgörs genom att rangordna de senaste säsongernas slutplaceringar. Lagen med sämre slutplaceringar får en bättre turordning medan de bäst placerade lagen får välja sist.

Information om MLB (FAQ):


Här har vi sammanställt några av de vanligaste frågorna om MLB och olika alternativ för hur du kan se MLB-matcherna live på TV och stream. Kolla in de vanligaste frågorna nedan och ta reda på om din funderingar finns besvarade.

Vilka MLB-matcher visas på TV idag?


Ta en titt på schemat för MLB TV- och live streaming ovan och hitta information om alla kommande matcher i MLB. Vi är stolta över att leverera det senaste och mest exakta programschemat för direktsänd baseball på TV och stream.

Var kan jag se MLB?


MLB sänds live via TV och live streaming på Viasats kanaler samt streamingtjänsten Viaplay. Utvalda matcher kommer att visas för dig med ett abonnemang hos Viasat. Följ MLB säsongen i sin helhet med Viaplay där du även kan se matcherna i repris om du missat senaste nattens action.

Var kan jag se MLB på live stream?


Streamingtjänster som visar MLB finns i programschemat ovan. För svenska tittare och fans av MLB så är det Viaplay som gäller där du kan njuta av ett gäng utvalda matcher varje vecka.