UFC på TV: Idag

Fullständig Tablå för TV & Streaming

Se hela schemat för kommande UFC-Fighter på TV & stream idag, ikväll, imorgon, i helgen, under veckan och i framtiden - Datum, tider och TV-kanaler

Det finns inga fler sändningar.

info

TV-Tablå för kommande UFC-Fighter


I tablån ovan hittar du all information du behöver för att följa alla UFCs events, live via TV eller stream. Datum, TV-tider och sändande kanaler uppdateras regelbundet för att garantera en felfri upplevelse och användning av tjänsten. Om UFC är någonting som du regelbundet följer så finns möjligheten att markera UFC som favorit. Det gör du längst upp på denna sida ovanför tablån, vilket kommer ge dig en skräddarsydd tablåservice där endast de ligor och lag som du är intresserad av att följa kommer att visas. Då Tvsporten.nu samlar in och presenterar information om en mängd olika sporter så kan det vara en användbar funktion att använda så att du snabbare hittar vart du kan se UFCs olika events på TV idag.

UFC Sändningsrättigheter


För tillfället är det Viaplay som innehar rättigheterna till UFC. Viaplay sänder live från samtliga UFC-event, alltid med intressanta och kunniga experter. Om du önskar att följa UFC live är det bästa sättet att använda Viaplays plattformar som finns tillgängligt i din mobil, dator eller direkt via TVn. För att få tillgång till UFC krävs paketet Viaplay Medium, som även ger tillgång till bland annat Europa League och DP World Tour.

Viaplay erbjuder även paketet Viaplay Total. Detta är ett paket som för dig som inte kan få nog av sport. Du får tillgång till allt som ingår i Viaplay Medium plus ytterligare sporträttigheter, däribland annat Premier League och Formel 1.

UFC livestreamar även sina event och erbjuder både en Pay-Per-View modell (PPV) där man betalar för att se ett specifikt event samt en prenumeration vid namn UFC Fight Pass som ger dig tillgång till alla kommande galor.

Vad är UFC?


Ultimate Fighting Championship (UFC) är en Global Mixed Martial Arts (MMA) organisation som grundades 1993. UFC revolutionerade kampsportsscenen genom att sammanföra fighters från olika discipliner, inklusive boxning, jiu-jitsu och kickboxning, i en otroligt underhållande och adrenalinfylld tävlingsmiljö. UFC är idag världens största MMA-organisation med events och fighters från hela världen, vilket har gett fighting-ligan en internationell publik. UFC utgörs, likt boxning av olika viktklasser med en mästare i varje division som besitter bältet, en symbol för den som är bäst.

Viktklasserna för Män:

 • Flugvikt (Flyweight): Maxvikt 56.7 kg
 • Bantamvikt (Bantamweight): Maxvikt 61.2 kg
 • Fjädervikt (Featherweight): Maxvikt 65.8 kg
 • Lättvikt (Lightweight): Maxvikt 70.3 kg
 • Weltervikt (Welterweight): Maxvikt 77.1 kg
 • Mellanvikt (Middleweight): Maxvikt 83.9 kg
 • Lätt tungvikt (Light Heavyweight): Maxvikt 93.0 kg
 • Tungvikt (Heavyweight): Ingen maxvikt

Viktklasserna för Kvinnor:

 • Flugvikt (Flyweight): Maxvikt 56.7 kg
 • Bantamvikt (Bantamweight): Maxvikt 61.2 kg
 • Fjädervikt (Featherweight): Maxvikt 65.8 kg
 • Lättvikt (Lightweight): Maxvikt 70.3 kg
 • Weltervikt (Welterweight): Maxvikt 77.1 kg

Kända UFC-Fighters


UFC har ungefär 650 fighters (män & kvinnor) och medan vissa förblir relativt okända för gemene man så är det några få som under organisationens historia har kommit att bli stora stjärnor och globala varumärken tack vare sina framgångar i buren.

Conor McGregor


Conor McGregor är det första namnet man kommer att tänka på när man talar om MMA-fighters. Den irländske kampsportsikonen har haft en spektakulär UFC-karriär. Han debuterade 2013 och erövrade snabbt fjädervikts- och lättviktsmästare-titlarna, vilket gjorde honom till den första som höll två bälten samtidigt. McGregor är känd för att ha slagit flera rekord inom UFC, bland annat är kan han stoltsera med den snabbaste knockouten i historien.

Jon Jones


Jon Jones, en UFC-ikon, briljerade som lätt tungviktsmästare från 2011. Hans överlägsna färdigheter och obesegrade svit imponerade, inklusive segrar över legendariska motståndare där ett exempel är hans episka titelmatch mot svensken Alexander Gustafsson. Jones stod ut med sin oortodoxa fightingstil och tekniska briljans. Trots framgångar kantades hans resa av kontroverser och avstängningar, vilket skapade försvårade hans karriär. När han återvände till UFC för sin första titelmatch mot Ciryl Gane efter sin avstängning visade han sig vara fortsatt dominant och fick UFCs tungviktsbälte.

Ronda Rousey


Ronda Rousey, en pionjär inom kvinnlig MMA, förändrade landskapet med sin anmärkningsvärda UFC-karriär. Hon debuterade 2013 och blev snabbt kvinnlig mästare i bantamvikt. Rouseys explosiva fightingstil, särskilt sina banbrytande färdigheter på marken, skapade en otrolig dominans. Hon vann sina första tolv proffsmatcher, varav nio genom submission eller knockout, och etablerade ett svårslaget rekord. Hennes popularitet sträckte sig bortom sporten, och hon blev en global förebild. Trots senare motgångar förändrade Rousey kvinnlig MMA och lämnade ett arv som en av dess mest inflytelserika figurer.