Fotbolls-EM 2022 hos C More - Halva priset på C More Plus

Fotbolls-EM 2022 hos C More - Halva priset på C More Plus

Bara ett par dagar ifrån EM-premiären för det svenska damlandslaget och det är snart dags för nästa stora fotbollsfest. C More kommer sända live under hela EM 2022 och ge dig det mesta och bästa kring turneringen i stort och rapportering kring det svenska landslaget. Just nu kan du få C More Plus och tillgång till samtliga EM-sändningar för endast 149 kronor i månaden, halva priset mot vad Plus-paketet normalt sett kostar.

C MORE FÖR HALVA PRISET - ENDAST 149KR/MÅN

Streama obegränsat med fotboll under sommaren och följ det svenska damlandslaget i jakten på EM-guldet. C More Plus kostar normalt sett 299 kronor i månaden men just nu kan du få samma paket för endast 149 kronor i månaden, 50% billigare!

Se alla matcher från EM 2022 här!

Inlägget är reklam för C More och innehåller annonslänkar.

Missa inget från EM 2022 med C More Plus

Turneringen som vi alla väntat på sparkar igång den 6 juli och för svensk del den 9 juli med match mot Nederländerna. Matchen kommer sändas live via C More och finns tillgänglig för dig med ett C More Plus-paket. Eftersom SVT är det andra sändande bolaget av EM 2022 så kommer du kunna följa turneringens samtliga matcher via ditt C More konto där du har tillgång till bland annat SVT1 och SVT2, utöver TV4 och övriga kanaler kopplade till C More.

Erbjudandet där du får Plus-paketet för endast 149 kronor i månaden gäller endast nya kunder hos C More och finns tillgängligt fram till och med 31 juli. Se till att utnyttja erbjudandet innan EM 2022 drar igång och du kommer betala halva priset i tre månader framöver.

Sport i världsklass hos C More

För 149 kronor i månaden är det inte bara EM 2022 som du kan titta på. Med C More Plus-paket får du även tillgång till samtliga matcher från La Liga och Serie A som drar igång i augusti, lagom till när EM-festen avslutats. Dessutom är C More exklusiv rättighetsinnehavare av UEFA Champions League, världens bästa klubblagsturnering för herrar. Turneringen som drar igång i september med gruppspelet kommer visas i sin helhet på C More där du även kan njuta av studiosändningar, expertanalyser och intervjuer från reportrar på plats på matcherna.

  • Fotbolls-EM 2022
  • UEFA Champions League
  • La Liga
  • Serie A
  • Svenska Cupen
  • Massor av annan sport med bl.a. basket, handboll och friidrott

Allt för endast 149 kr / mån hos C More

Se Nederländerna vs Sverige hos C More

För svensk del börjar turneringen mot tuffast möjliga motstånd när den stora utmanaren om förstaplatsen i Grupp C väntar, Nederländerna. Nederländskorna står som regerande Europamästare och är tillsammans med Sverige en av ett par favoriter till att vinna årets EM-turnering. En svensk seger mot Nederländerna i premiären hade inte bara satt svenskorna i en bra position till att gå vidare, det skulle även sända tydliga signaler till de övriga lagen om att Sverige inte är ett lag att räkna bort från kampen om guldet.

Senast dem båda nationerna mötte varandra var för 3 år sedan i VM 2019. Då vann Nederländerna i semifinalen med 1-0 efter ett sent avgörande i förlängningen.

Vi är försiktigt optimistiska inför Sveriges premiärmatch och tror på en svensk seger, om än knapp. Sveriges lag är mycket starkt på pappret och ska knappast ses som underdogs mot detta Nederländerna. Sett till oddsen ska detta vara en helt jämn match mellan två av turneringens starkare nationer.