Så hittar du de bästa oddsen på fotboll - 3 enkla tips!

Så hittar du de bästa oddsen - 3 enkla tips!

Fotbollsligorna runtom i Europa är återigen igång och det har blivit hög tid för den som är intresserad av odds och spel att analysera lagen och dess styrkor respektive svagheter. Med matcher i stort sett varje dag råder det knappast brist på intressanta odds att spela på men hur gör man egentligen för att hitta de bästa oddsen? Nedan ger 3 enkla tips på hur du kan bli en bättre spelare och hitta de bästa oddsen på fotbollsligorna runtom i Europa.

1. Läs på om lagen

Det kommer knappast som någon överraskning men det kan inte heller understrykas nog hur viktigt det är att vara påläst kring lagen för att bli bra på sportsbetting. Utan att ha koll på lagen du ska spela på så kommer du aldrig bli en vinnande spelare i längden.

Se till att göra hemläxan och läsa på ordentligt om de ligor som du valt att fokusera dina spel kring. Låt säga att odds på Allsvenskan är ditt område, då krävs det att du läser på och gör dina analyser kring de Allsvenska lagen. Hitta lagens styrkor och svagheter, kolla inbördes möten, eventuella skador och analysera den senaste formen för att ge dig själv ett övertag gentemot spelbolagen och oddsen på Allsvenska matcher.

2. Hitta de bästa oddsbonusarna

Tips nummer 2 på listan, men icke desto mindre viktigt för den som vill få ut det mesta av sitt spelande, är att leta rätt på de bästa oddsbonusarna. Olika spelbolag erbjuder olika bonusar så det kan vara väl värt den nedlagda tiden att hitta det spelbolag som erbjuder den bonus som passar dig bäst.
Det finns olika typer av bonusar, till exempel:

  • Insättningsbonusar: Gör en insättning och få en viss procent av den summa du sätter in som extra bonus att spela för. Insättningsbonusar är den vanligaste typen av oddsbonusar.
  • Oddsboost: Höjt odds på utvalda matcher vilket ger dig som spelare ett enormt värde jämfört med det vanliga oddset.
  • Riskfritt spel: En vanlig typ av välkomstbonus som ger dig möjligheten att lägga ett spel på valfri match och få pengarna tillbaka om spelet rättas som förlust. Mycket generös bonus som du som spelare kan dra stor nytta av.

Välkomstbonus hos Snabbare - Riskfritt spel värt 800 kr!

Just nu erbjuds alla nya spelare hos Snabbare en exklusiv välkomstbonus i form av ett riskfritt spel värt 800 kronor. Lägg ditt första spel och få insatsen tillbaka om det rättas som förlust. Följ stegen nedan för att ta del av bonusen:

3. Se matcherna live via TV eller stream

Avslutningsvis rekommenderar vi alla som vill bli bättre på spel och odds att kolla så mycket fotboll som möjligt live, antingen via TV eller stream. Att kolla matcher live är en förutsättning till att förstå lagens styrkor och svagheter samt hur de olika lagen förhåller sig till varandra. Med de Europeiska fotbollsligorna igång så erbjuds det matcher nästintill dagligen att kolla på. Välj den liga som du vill spela på och hitta en streamingtjänst som erbjuder sändningar från de aktuella matcherna.

Det finns tre ledande streamingtjänster i Sverige som alla är värda att abonnera på, beroende på vilken liga som intresserar dig.


  • C MORE: För dig som älskar La Liga och Serie A så är C MORE det självklara alternativet. I tillägg till klubblagsfotbollen hittar du även mängder av landslagsfotboll hos C MORE.

    Börja kolla fotboll med C MORE

  • Discovery Plus: Tjänsten för dig som vill se ALLT från den svenska fotbollen. Discovery Plus sänder alla matcher från Allsvenskan och Superettan live.

    Se Allsvenskan live med Discovery Plus

Författare: Dan Anderson