Conor McGregors comeback till UFC 303- Allt du behöver veta inför galan!

Conor McGregors comeback till UFC 303- Allt du behöver veta inför galan!

UFC-ikonen och ett av kampsports största namn, “The Notorious” Conor McGregor, är nu bokat på UFC 303, där han syns i oktagonen för första gången på tre år! Den före detta dubbla titelförsvararen sågs sist i en UFC-match när han ställdes mot Dustin Poirier i juli 2021, i en match som slutade i otrolig dramatik då McGregor bröt foten.


Betyg (4.5/5)
Viaplay
Rättigheter: Formel 1, UEFA Nations League mm.
Pris: 549 kr / mån (6 mån bindningstid)

Denna gång ställs irländaren mot Michael Chandler i en welterviktsduell som utlovar fyrverkerier mellan två av de mest explosiva idrottsmännen i sporten.
Galan har ett så kallat “Co-Main event” vilket betyder att McGregor - Chandler inte är den enda matchen som står i rampljuset. I den andra huvudmatchen ställs den före detta lätt-tungviktsmästaren Jamahal Hill mot Khalil Rountree Jr. i ett väldigt intressant möte. Hill förlorade sin titelmatch mot Alex Pereira under UFC 300 och söker nu revansch när han ställs mot den hajpade Rountree Jr. som vunnit sina fem senaste matcher.


Conor McGregor vs Michael Chandler bakgrund:

Matchen mellan McGregor och Chandler har varit aktuell i över ett år och efter mycket fram och tillbaka är den äntligen bokad. De två var till och med i den utdragna uppladdningen tränare på UFC:s realityshow, The Ultimate Fighter, där saker hettade till rejält. I sann McGregor anda blev det mycket hårda ord, förlöjligande och till och med fysiska bråk mellan tränarna.

McGregor har länge talat om att gå upp till weltervikt och med sin tid från sporten har han garanterat byggt på sig muskler nog för att göra detta. Chandler är även han ett muskelpaket vars kraft inte ska underskattas, framförallt inte när han tar stegen upp till den tyngre viktklassen.


Vart visas UFC 303 på tv och stream?

Viaplay visar alla UFC-event live med erfarna och kunniga experter. Om du önskar att följa UFC live är det bästa sättet att använda Viaplays plattformar som finns tillgängligt i din mobil, dator eller direkt via TV:n.

UFC erbjuder även livestreaming av sina event genom både en Pay-Per-View (PPV) modell, där man betalar för att se ett specifikt event, och en prenumeration vid namn UFC Fight Pass som ger tillgång till alla kommande galor.

Missa inte möjligheten att se fighting i världsklass! Håll dig uppdaterad genom att besöka vår noggrant sammanställda TV-guide för UFC

När och vart äger UFC 303 rum?

29 Juni 2024, T-Mobile Arena, Las Vegas, USA


Matchkortet för UFC 303 hittills:

  • Conor McGregor - Michael Chandler (Weltervikt)
  • Jamahal Hill - Khalil Rountree Jr. (Lätt-tungvikt)
  • Mayra Bueno Silva - Macy Chiasson (Bantamvikt)
  • Cub Swanson - Andre Fili (Fjädervikt)
  • Joe Pyfer - Marc-Andre Barriault (mellanvikt)
  • Michelle Waterson-Gomez - Gillian Robertson (Stråvikt)