Exklusivt erbjudande: Spara upp till 150 kr / mån med TV4 Play+ Sport Total

Exklusivt erbjudande: Spara upp till 150 kr / mån med TV4 Play+ Sport Total

Svenska Cupen har sparkat igång och Allsvenskan väntar bara några veckor bort. Två rättigheter som båda går att se med TV4 och abonnemangen TV4 Play+ Sport och TV4 Play+ Sport Total. Just nu erbjuder TV4 alla nya kunder ett fantastiskt erbjudande där du får tillgång till den bästa sporten för så lite som 299 kronor i månaden. Passa på att signa upp nu och ta del av detta tidsbegränsade erbjudande.

*Annons för TV4 Play


Se den bästa sporten med TV4 Play+ Sport Total:

Genom att använda erbjudandet sparar du upp till 900 kronor under den 6 månader långa bindningstiden som gäller. Med TV4 Play+ ser du vårens alla sporthöjdpunkter live och dessutom innehåll från Discovery+.


Betyg (4.5/5)
ERBJUDANDE!
Spara upp till 150 kr / mån
TV4 Play+ Sport (299 kr/mån), TV4 Play+ Sport Total (399 kr/mån)
Se Allsvenskan & Superettan från discovery+

Vad ingår i de olika paketen

Detta exklusiva erbjudande gäller både TV4 Play+ Sport och TV4 Play+ Sport Total. Välj det paket som passar dig och dina önskemål bäst. Med TV4 Play+ Sport Total missar du ingen kommande sport på TV under våren. Se UEFA Champions League, La Liga, Allsvenskan och mycket mer live vart du vill, när du vill.

TV4 Play+ Sport Total:

 • SHL
 • HockeyAllsvenskan
 • Allsvenskan & Superettan från Discovery+
 • UEFA Champions League
 • Svenska Cupen, Serie A & La Liga
 • Sveriges herrlandskamper i fotboll från Viaplay
 • ATP-touren, NFL, NBA, WRC, SDHL och mycket mer

TV4 Play+ Sport:

 • Allsvenskan & Superettan från Discovery+
 • UEFA Champions League
 • Svenska Cupen, Serie A & La Liga
 • Sveriges herrlandskamper i fotboll från Viaplay
 • ATP-touren, NFL, NBA, WRC, SDHL och mycket mer

Båda paketen ger dig tillgång till den absoluta premiumsporten där du kan se alla matcher och tävlingar. Genom att streama med TV4 Play+ får du den ultimata streamingupplevelsen och kan dessutom välja att se matcher i repris. Kolla in hela utbudet av kommande sportsändningar på TV4:s kanaler och stream här på Tvsporten.nu.

Missa inte säsongsstarten av Allsvenskan och Superettan från discovery+!

Inte nog med att UEFA Champions League och några av Europas vassaste fotbollsligor visas på TV4 under våren, Allsvenskan från discovery+ drar igång den 30e mars vilket gör detta erbjudande från TV4 perfekt för dig som inte vill missa en enda match från Sveriges mest populära liga. Allsvenskan är en av Europas hetaste ligor när det kommer till publik och stämning, där vi som tittare blir bortskämda varje vecka med mäktiga tifon och inramningar.

Matcher att se fram emot:

30 Mars, Malmö FF - IFK Norrköping

I säsongsstarten av Allsvenskan ställs förra årets vinnare, Malmö FF mot IFK Norrköping på de sistnämndas hemmaplan, Nya parken. Med uppladdade supportar och stor spänning är detta en match man inte vill missa!

21 April , AIK - Djurgårdens IF

Den 21a april är det dags för det första stockholmsderbyt och det är AIK och Djurgården som går till mötes på Friends Arena i en match som garanterar en mäktig inramning på läktarna. Ett möte att plita ner i kalendern redan nu!

13 Maj, IFK Göteborg - Malmö FF

När dessa två lag ställs mot varandra är det alltid en passionerad match med mycket heta känslar och uppjagade supportrar. Se de två giganterna drabba sabban den 13:e maj på Gamla Ullevi!