GUIDE: Allt du behöver veta om nya streamingtjänsten Max

GUIDE: Allt du behöver veta om nya streamingtjänsten Max

Max har nyligen lanserats i Sverige och erbjuder en omfattande streamingtjänst med allt från filmer och serier till direktsänd sport. Den här guiden ger en detaljerad översikt över Max, inklusive fördelarna med tjänsten, abonnemangsalternativen och de sportevenemang du kan följa.

Fakta om Max

 1. Lansering: Max är nyligen lanserat i Sverige.
 2. Innehåll: Erbjuder både filmer, serier och sportevenemang.
 3. Sport: Inkluderar direktsänd sport som Roland-Garros och Tour de France.
 4. Abonnemang: Flera abonnemangsalternativ, inklusive tillägg för sport.
 5. Kvalitet: Streama i HD 1080p med Dolby Atmos-ljud och HDR10 för vissa evenemang.

Betyg (4.5/5)
Max Sverige
Rättigheter: Allsvenskan, Sommar-OS, Tour de France
Pris: Tillägget Sport 260 kr / mån

Vad är Max?

Max är en streamingtjänst som kombinerar ett brett utbud av underhållning, från de senaste filmerna och serierna till direktsända sportevenemang. Med ett Max-abonnemang får användarna tillgång till ett varierat bibliotek av innehåll som uppdateras regelbundet med nya titlar och exklusiva premiärer.


Varför Max?

Max erbjuder en unik kombination av underhållning och sport, vilket gör det till en idealisk tjänst för hela familjen. Några av fördelarna med att skaffa Max inkluderar:

 • Omfattande bibliotek: Tillgång till ett stort urval av filmer och serier, inklusive exklusiva premiärer.
 • Direktsänd sport: Möjlighet att streama prestigefyllda sportevenemang och ligor.
 • Flexibilitet: Flera abonnemangsplaner som passar olika behov och budgetar.
 • Hög kvalitet: Streama innehåll i HD 1080p med Dolby Atmos-ljud och, för vissa evenemang, i HDR10.

Sporträttigheter

Max har säkrat rättigheter till flera stora sportevenemang och ligor. Med abonnemangstillägget Sport kan användare streama:

 • Allsvenskan: Säsongen 2024 markerar Allsvenskans 100-årsjubileum med matcher som streamas på Max och sänds på Kanal 5​​​​.
 • PGA Tour: En av de mest prestigefyllda golftourerna i världen, med tävlingar som lockar världens bästa golfspelare. Max erbjuder direktsändning av dessa evenemang, vilket ger golfentusiaster möjligheten att följa sina favorittävlingar och spelare.
 • Roland-Garros: Även känt som Franska Öppna, är en av de fyra Grand Slam-turneringarna i tennis. Turneringen hålls årligen i Paris och lockar de bästa tennisspelarna från hela världen.
 • Tour de France: Världens mest prestigefyllda cykellopp, som årligen hålls i Frankrike. Tittare kan följa cyklister under deras 21 etapper över varierande terräng, från plattmark till bergstoppar.
 • Sommar-OS 2024: Ett av världens största sportevenemang som hålls i Paris, där atleter från hela världen tävlar i olika sporter. Max erbjuder omfattande täckning av spelen, inklusive livesändningar av de mest spännande tävlingarna.

De olika abonnemangen

Max erbjuder flera abonnemangsplaner för att passa olika preferenser och budgetar. Här är en översikt:

 1. Basic med reklam (89 kr / mån): En prisvärd plan som inkluderar reklam.
 2. Standard (129 kr / mån): Ett reklamfritt alternativ med tillgång till hela biblioteket.
 3. Premium (169 kr / mån): Inkluderar allt från Standard-planen och erbjuder även HD-streaming och fler samtidiga strömmar.
 4. Premium med Sport (+260 kr / mån): Kräver något utav grundabonnemangen. Inkluderar direktsänd sport utöver allt innehåll i Premium-planen.

För att lägga till sport till ditt befintliga abonnemang:

 • Gå till Max och välj Sport
 • Välj ett sportevenemang och följ anvisningarna för att lägga till tillägget Sport
 • Alternativt kan du lägga till Sport via registreringssidan genom att välja “Skaffa tillägg” under abonnemangsinställningar

Slutsats

Max erbjuder en omfattande streamingupplevelse med något för alla. Oavsett om du är filmfantast, serientittare eller sportentusiast, har Max en abonnemangsplan som passar dina behov. Genom att erbjuda både kvalitativ underhållning och direktsänd sport i hög kvalitet, sätter Max en ny standard för streamingtjänster i Sverige.