Veckans Champions League - TV-tider, Odds och Kanaler

Veckans Champions League - TV-tider, Odds och Kanaler

Efter både ett landslagsuppehåll och en vanlig ligahelg är nu äntligen Champions League tillbaka och gruppspelets femte omgång gör inget europeiskt fotbollsfan besviken.

Nedan hittar du några av de bästa matcherna från denna veckas Champions League samt information om hur du lättast kan titta live på dessa supermatcher.

Betyg (4.5/5)
TV4 Play+ Sport
Rättigheter: UEFA Champions League
Pris: 399 kr / mån

PSG  - Newcastle United (28/11)

I vad som redan på förhand dömdes till dödens grupp har matcherna varit mycket underhållande och i skrivande stund kan vem som helst vinna gruppen.

I förra mötet mellan lagen visade Newcastle hur starka de kan vara på hemmaplan med en atmosfär som så ofta ger resultat. Den matchen slutade 4-1 till Newcastle men nu är det dags att flyga till Paris och ett fullsatt Parc des Princes och möta en Mbappe i storform.

Matchens tempo och resultat kommer troligen att hänga mycket på Newcastles backlinje som inte bara måste få stopp på PSGs talangfulla anfall utan även stötta framåt som de ofta gör med hjälp av bland annat kaptenen Kieran Trippier.

 • Avspark: 21:00 Tisdag, 28 November
 • Kanal: TV4 Fotboll, TV4+ Sport, TV4+ Total
 • Arena: Parc des Princes
 • Odds: PSG Vinner 1.62

AC Milan - Borussia Dortmund (28/11)

Även denna match är från Champions Leagues värstinggrupp där allt är möjligt. Efter omgång fyra leder Dortmund gruppen med sju poäng och Milan ligger på tredje plats med 5 poäng. Detta betyder som sagt att det är en grupp där allt kan ske och att varje poäng är viktig.

Dortmund har visat sig starka i år med endast tre förluster sedan säsongsstarten i augusti, där två av dessa är mot storlagen, Bayern Munchen och PSG.

En viktig faktor för alla lag i denna grupp är hur starka de är på sin hemmaplan. Denna match spelas på den legendariska arenan San Siro där hungriga supportrar minns de stora tiderna Milan har haft i Champions League och kommer göra allt för att få fram laget till sextondelsfinalerna.

 • Avspark: 21:00 Tisdag, 28 November
 • Kanal: TV4 Fotboll, TV4+ Sport, TV4+ Total
 • Arena: Giuseppe Meazza/San Siro
 • Odds: Milan Vinner 2.04

Real Madrid - Napoli (29/11)

Champions Leagues mest framgångsrika lag någonsin spelar denna supermatch på hemmaplan i Madrid mot ett Napoli som tappade poäng på hemmaplan förra gången de två lagen möttes i gruppspelet. Förra mötet slutade 3-2 till Real Madrid med Jude Bellingham som mitt i sin storform bjöd de resande Madrid fansen på en prestation i världsklass med ett mål och en assist som gjorde honom till matchens bästa spelare. Napoli å andra sidan har haft en ojämn säsong där man nu ligger trea i Serie A och fans som väntar sig mycket efter förra årets succé, då man vann ligan.

Med båda lagens explosiva spelstil, passionerade fotbollshistoria och spelare i världsklass kommer det oavsett förutsättningar bli en match som är mycket sevärd för alla fotbollsintresserade.

 • Avspark: 21:00 Onsdag, 29 November
 • Kanal: TV4 Sport Live 2, TV4+ Sport, TV4+ Total
 • Arena: Santiago Bernabeu
 • Odds: Real Madrid Vinner 1.85

Mer info gällande Champions league och turneringen spelschema hittas här


Redaktör: Joel Fredmark