Handbolls-VM 2023 för damer | Så här ser du alla matcher från turneringen

Handbolls-VM 2023 för damer | Så ser du alla matcher från turneringen

Damernas Handbolls-VM drar igång den 29 november och det svenska landslaget kliver in i turneringen den 1 december då man ställs mot Kina. Alla VM-matcher kommer sändas live för svenska tittare och i denna artikel delar vi all information du behöver för att inte missa en sekund från det stundande världsmästerskapet.

Betyg (4.5/5)
Viaplay
Rättigheter: Handbolls-VM, Vintersport m.fl.
Pris: 379 kr / mån

Se alla matcher med Viaplay

Vare sig du är en passionerad handbollsfantast eller nöjer dig med att endast se de stora matcher så är ett stundande handbolls-VM något som kittlar lite extra. De svenska damerna kliver in i turneringen den 1 december då Kina står för motståndet. Samtliga matcher från damernas handbolls-VM ser du med ett abonnemang på Viaplay, från första gruppspelsmatchen fram till finalen den 17 december.

SPELSCHEMA & TV-TIDER FÖR DAMERNAS HANDBOLLS-VM

Just nu finns Viaplay Medium för 379 kronor i månaden. Ett abonnemang som inte bara ger dig full tillgång till alla VM-matcher, utan även livesändningar med vintersport, UEFA Europa League och Bundesliga.

För dig som inte kan få nog av sport så finns Viaplay Total, det ultimata underhållningspaketet. För 549 kronor i månaden får du tillgång till allt som Viaplay har att erbjuda i form av sport, däribland Premier League, Formel 1, NHL och mycket mer.

När spelar Sverige?

  • Sverige - Kina (1 Dec, 20:30)
  • Senegal - Sverige (3 Dec, 18:00)
  • Sverige - Kroatien (5 Dec, 20:30)

Sverige spelar i Grupp A där även Kina, Senegal och Kroatien håller till. En grupp  Sverige ska avancera ifrån utan problem om man kommer i upp nivå. Kina och Senegal är två nationer som inte ska kunna mäta sig med Sverige och Kroatien, vilket gör en topp 3-placering i gruppen relativt oproblematisk.

För att gå vidare till mellanrundan krävs som sagt en topp 3-placering. Väl i mellanrundan kommer man slås ihop med lag från övriga grupper och kan då ställas mot betydligt tuffare motstånd.


Redaktör: Dan Anderson