Snabbare - Vinnare i Nya Sportsbook!

Snabbare - Vinnare i Nya Sportsbook!

Vi ringer för att gratulera samt ställa lite frågor dagen efter hans andra storvinst från kombo-spel på favoritlag som gett honom vinster på över 2 miljoner kronor!

➡️ DUBBLA DIN FÖRSTA INSÄTTNING HÄR

Vi frågar om han landat i allt och han berättar att han mår bra och att “det känns overkligt.”

Läs vinnarens egna ord efter att de flesta matcher gått in och nerverna verkligen började kittlas “alltså i 79:e minuten i Barcelona-matchen efter massa målmöjligheter från Atletico Bilbao så kommer en Debutant in i 80e minuten och gör mål!? Det var riktigt skönt faktiskt! I Manchester-matchen så gjordes liksom avgörande målet på straffar i 96:e minuten, kändes som att hjärtat stannade lite! Skönt när Onana räddade, riktig match-hjälte!”

Att vinna så mycket pengar på denna sortens kombinationsspel är ovanligt. “Jag valde dessa kombinationer för att det kändes som bra matcher, jag gick på känsla.“Det känns overkligt att vinna så mycket på ett spel, konstigt för att första gången vann jag 100 000 och sedan två miljoner, det går inte att beskriva riktigt.“

Efter vinsten delades nyheten först med mamma och pappa. “Jag bad dem att gissa hur mycket jag vunnit och de blev helt chockade när jag sa att jag vunnit två miljoner, de hade aldrig hört om något liknande.”

När vi frågade vad han planerar att göra för pengarna så svarar han “Jag kanske investerar dem.”

Avslutningsvis får vi höra riktigt fina ord från vinnaren om Snabbare-appen med uppdaterad Sportsbook-sida! “Jag kommer att fortsätta spela på Snabbare. Jag gillar layouten på Snabbare-appen, det är väldigt enkelt att navigera, inte trög som andra appar och är snabb!”

Snabbare önskar dig återigen ett Stort Grattis!