UEFA Champions League Finalen: Se Matchen Gratis med C More

UEFA Champions League Finalen: Se Matchen Gratis med C More

Finalen i UEFA Champions League, den definitiva avslutningen av den europeiska klubblagssäsongen, är äntligen här. Det efterlängtade mötet mellan Inter och Manchester City stundar och Atatürk Olympic Stadium i Istanbul står redo att välkomna de båda finallegen och dess supportrar. Finalen, som spelas på lördag kväll, följs allra bäst hemma ifrån TV-soffan och man gör det via C More och TV4. Läs mer om den stora finalen, förutsättningarna samt information om sändningen i denna artikel.

Se matchen här:

Det är enkelt att komma igång med ditt C More konto och just nu kan du passa på att registrera dig för en veckas gratis provperiods, där du får tillgång till en värld av sport och underhållning. Streama sport, film och serier på någon av alla dina enheter, vare sig det är din smart-TV, smartphone, surfplatta eller dator.

➡️ SKAFFA C MORE STANDARD GRATIS I EN VECKA

Passa på att skaffa ett C More konto inför lördagens final. Matchen kommer att sändas på TV4 vilket gör att du kan utnyttja en veckas gratis C More Standard för att se matchen mellan Inter och Manchester City.

Inter - Manchester City: Kan Inter göra det otänkbara?

Inter och Manchester City har båda stått för imponerande insatser på sina resor fram finalen. Inter, under ledning av tränare Simone Inzaghi, har visat upp en stark form och förtjänar verkligen att vara i årets final. Tack vare en fruktad anfallsbesättning med Romelu Lukaku och Lautaro Martinez, som konsekvent har hittat nätet i turneringen, så står Inter i en Champions League final för första gången sedan 2010.

På andra sidan står Manchester City, som på ett närmast dominant sätt tagit sig hela vägen fram till final. Nu står endast Inter mellan Pep Guardiola och hans först Champions League seger någonsin. Sällan har spanjoren haft ett bättre läge att få lyfta pokalen och känslan är att Manchester City inte kommer låta denna chans rinna dem ur händerna.

Se Finalen i UEFA Champions League här:

C More och Champions League kvällar är något som vi vant oss vid under hösten och våren. Gusten Dahlin tillsammans med experter har guidat oss igenom samtliga gruppspels- och slutspelsomgångar när vi nu äntligen har finalen framför oss att se fram emot.

TV: Lördagens final kommer att sändas på TV4 vilket är en välkommen nyhet för att fotbollsentusiaster, stora som små. Att TV4 sänder matchen innebär att fler kommer ha tillgång till att se matchen, samt att alla med ett C More Standard paket kan streama hela finalen live.

Streaming: Det räcker att man innehar ett C More paket, oavsett prisplan, för att kunna se lördagens final mellan Inter och Manchester City.

Förhandstips

Det är aldrig enkelt att tippa en final likt den vi kommer få bevittna på lördag men känslan är, och en tydlig sådan, att Manchester City är både en och två storlekar för stora för Inter. Manchester City, som redan vunnit Premier League denna säsong, har nästintill utklassat allt motstånd under turneringens gång och kanske var Erling Haaland just vad Pep Guardiola behövde för äntligen få lyfta pokalen som han aldrig tidigare vunnit.

Trots Manchester Citys klara favoritskap så är det en final och i en final kan alltid hända. Inter som klubb har stått i liknande situationer tidigare och trots att inte alltför många spelare i dagens Inter varit med i dessa stora sammanhang, så har man ändå som klubb en tyngre historik än lördagens motståndare.

Vi tror dock att Haaland, Gündogan och co. kan visa sig vara både en och två nivåer ovanför Inters nuvarande trupp. City har varit nära att få lyfta pokalen ett antal gånger tidigare men denna säsong tror vi inte att man kommer låta chansen gå förlorad.