Det här är Allente: Kanalutbud, Pris och Sporträttigheter

Det här är Allente: Kanalutbud, Pris och Sporträttigheter

Allente är en ledande TV-distributör som erbjuder högkvalitativa tv-tjänster via satellit och bredband till kunder över hela Norden. Med en bred mix av kanaler, inklusive exklusiva sporträttigheter, filmer, serier och barninnehåll, finns det något för varje smak.

För dig som söker en pålitlig och mångsidig TV-lösning med tillgång till de senaste och mest populära programmen, är Allente det självklara valet. Med flexibla paketlösningar och möjligheten att anpassa ditt utbud efter dina önskemål, ger Allente dig friheten att skräddarsy din TV-upplevelse.

Betyg (4.5/5)
ALLENTE
Kanaler: Över 100 kanaler, ink. sport, film och serier
Pris: Från 249 kr / mån
Se Formel 1, Premier League och annan sport i världsklass!

Information om Allente:

  • Pris: Priserna varierar beroende på paket och tillval. Grundpaket, Stream Basic, kostar 249 kr/månad och ger dig tillgång Allente-appen samt Viaplay. Lägger du till 150 kr / månaden får du tillgång till alla sportkanaler samt Viaplay Total.
  • Kanaler: Över 100 kanaler tillgängliga, inklusive HD-kanaler, med allt från nyheter och sport till film och barnprogram.
  • Sporträttigheter: Tillgång till premium sportinnehåll såsom fotboll från de stora ligorna, Formel 1, SHL och mycket mer.
  • Uppsägningstid: 1 månad.
  • Tilläggstjänster: Möjlighet att lägga till film- och sportpaket, samt tillgång till streamingtjänster.
  • Utrustning: Digitalbox eller CI+-modul krävs för satellitmottagning. Appar för smart-TV, surfplattor och smartphones för streaming.

Kostnadsvänlig tjänst med ett stort utbud av sporträttigheter

Allente är inte bara en leverantör av TV-kanaler; det är en helhetslösning för underhållning i hemmet. Med ett abonnemang hos Allente får kunder tillgång till en värld av underhållning som kan anpassas efter individuella behov och preferenser. En av de största fördelarna med Allente är den omfattande tillgången till sport. För sportentusiaster erbjuder Allente en oslagbar upplevelse med direktsändningar från de största och mest spännande evenemangen världen över. Oavsett om du är ett fan av fotboll, ishockey, motorsport eller tennis, säkerställer Allente att du aldrig missar en match.


Några av sporträttigheterna du ser med Allente:


Mer än bara sport

Utöver sport, satsar Allente också stort på filmer och serier, med ett brett utbud som sträcker sig från de senaste Hollywood-succéerna till klassiska filmer och exklusiva TV-serier. För familjer med barn erbjuder Allente ett omfattande barn- och familjevänligt innehåll, vilket gör det till ett utmärkt val för hushåll med olika åldrar och intressen.

Flexibiliteten i Allentes paketlösningar gör det enkelt för kunder att skräddarsy sitt utbud. Oavsett om du föredrar en mer grundläggande uppsättning av kanaler eller vill ha tillgång till allt som Allente har att erbjuda, finns det paket som passar alla behov och budgetar. Dessutom, med möjligheten att lägga till och ta bort tilläggstjänster, kan du anpassa ditt abonnemang över tid för att spegla dina föränderliga intressen och livsstil.

Allente förstår också vikten av tillgänglighet och flexibilitet i dagens samhälle. Genom att erbjuda tjänster via både satellit och bredband, samt genom appar som är kompatibla med en mängd enheter, kan du njuta av ditt innehåll hemma eller på språng. Detta innebär att du aldrig behöver missa dina favoritprogram, oavsett var du befinner dig.