Erbjudande: TV4 Play+ Sport Total 449 kr/mån (Ord. pris 549 kr/mån)

Erbjudande: TV4 Play+ Sport Total 449 kr/mån (Ord. pris 549 kr/mån)

Vi är endast ett par omgångar in på den nya säsongen och det är en lång väg kvar till det slutgiltiga målet för SHL-lagen. Alla matcher från SHL kan som de flesta redan vet ses på TV4 Play+ Sport Total, en streamingtjänst för dig som vill få tillgång till all sport som TV4 har att erbjuda, däribland SHL,  Allsvenskan i fotboll, UEFA Champions League och mycket mer!

Just nu kan alla nya kunder ta del av ett exklusivt erbjudande där man istället för det vanliga priset (549 kronor i månaden), endast betalar 449 kronor i månaden under hela första året som abonnent. Med andra ord sparar du 1200 kronor under ditt första år som kund hos TV4 Play genom att ta del av detta tidsbegränsade erbjudande.

== SE ALLA MATCHER FRÅN SHL MED TV4 PLAY ==

TV4 Play+ Sport Total - Nu 449 kr/mån för nya kunder

  • Streama alla matcher från SHL med TV4 Play+ Sport Total
  • Betala endast 449 kronor i månaden (ordinarie pris 549 kr/mån)
  • Erbjudandet gäller fram till och med 31 oktober
  • Endast nya kunder
  • Bindningstid 12 månader

Mer sport på TV4 Play

Utöver alla matcher från säsongens glödheta SHL-säsong kan du med ditt TV4 Play abonnemang dessutom se alla matcher från HockeyAllsvenskan, Allsvenskan i fotboll samt Superettan. Med ett TV4 Play+ Sport Total abonnemang ser du allt som TV4 har att erbjuda på sina kanaler och streamingtjänster.

  • HockeyAllsvenskan
  • Allsvenskan
  • Superettan
  • UEFA Champions League
  • NFL

Genom att utnyttja detta tillfälliga erbjudande får du TV4 Play+ Sport Total för endast 50 kronor mer än vad TV4 Play+ Sport kostar. I gengäld får du tillgång till all sport helt utan reklamavbrott. Du kan läsa mer om de olika paketen hos TV4 Play här.


SHL-säsongen 2023/24

Trots att vi endast är ett par omgångar in i den nya SHL-säsongen har vi redan bjudits på en rad överraskande resultat och prestationer. Att guldjagande Frölunda skulle gå på två tidiga nitlotter mot Timrå och Malmö var det nog få som såg framför sig. Självklart är det ingen fara på isen än men nog hade man lite högre förväntningar på ett Frölunda som byggt ett lag för att vara med och utmana om guldet.

Ett lag som däremot flugit över alla förväntningar är Örebro som öppnat säsongen starkt med 4 raka segrar. Trots att det inte är det tuffaste av motstånd man ställts emot så här långt så är det ändå imponerade med den start man levererat vilket bådar gott inför resten av säsongen.

I botten av tabellen med ett par omgångar spelade hittar vi föga överraskande MoDo och Oskarshamn, två lag som tippades få det tufft denna säsong. Än finns gott om tid att ställa saker till rätta men klart är att förbättring krävs om det ska bli spel i SHL för de båda klubbarna även nästa säsong.

Författare: Dan Anderson