Sportscom - Lyssna på Premier League & SHL med Sveriges bästa kommentatorer

Sportscom - Lyssna till Premier League & SHL med Sveriges bästa kommentatorer

Sportscom är en nylanserad tjänst för alla sportfanatiker som erbjuder livekommentering av några av de mest populära ligorna runt om i världen. För alla oss som inte får tiden att gå ihop och inte har möjlighet att se alla matcher på TV så är Sportscom den perfekta tjänsten. Ta med dig livekommenteringen ut på löprundan, i bilen eller till jobbet och lyssna till händelserna live från några av landets skarpaste kommentatorer.

Betyg (4.5/5)
Sportscom
Rättigheter: Premier League, SHL, Allsvenskan
Pris: 69 kr / mån (Första 2v gratis)
Nedladdning: App Store / Google Play

Det här är Sportscom

  • Erbjuder: Direktsänd sportkommentering vart du än befinner dig
  • Ligor/Turneringar: Allsvenskan, SHL och Premier League
  • Kommentatorer: Jesper Hussfelt, Robert Perlskog, Pelle Bäckman m.fl.
  • Kostnad: 69 kr / mån (499 kr / år första året för nya lyssnare)

➡️ PROVA PÅ SPORTSCOM I 2 VECKOR UTAN KOSTNAD!

Sportscom - Radiosatsning med livekommentering av sport

Med matcher mer eller mindre varje dag på TV:n så är det en mindre omöjlighet att få tiden att räcka till för att se samtliga matcher live. Lösningen på problemet är den senaste av radiosatsningar, nämligen Sportscom. Med Sportscom får du livekommentering från önskad match, utan avbrott. Till skillnad från vanlig sportradio där det är en och samma sändning för alla matcher, så erbjuder Sportscom en radiostream för varje match så att du kan följa allt som händer, när det händer.

Vilka ligor kan jag lyssna till med Sportscom?

I dagsläget erbjuder Sportscom kommentering av Allsvenskan (start inför säsongen 2024), SHL och Premier League. För dessa tre ligor kan du lyssna till samtliga matcher under hela säsongen. Ladda ner appen, scrolla bland kommande matcher och välj den du vill lyssna till.

Vad kostar ett abonnemang hos Sportscom?

Ett abonnemang hos Sportscom kostar i dagsläget 69 kronor i månaden och du får då tillgång till över 1000 kommenterade matcher per år. För alla nya lyssnare är första två veckorna gratis. Dessutom kan du som ny betalande kund välja att signa upp för 1-årsabonnemang och på så sätt endast betala 499 kronor för hela första året.

Lyssna till Sveriges bästa kommentatorer

Sportscom sitter inne på en imponerande uppsättning kommentatorer som kommer referera matcherna. Hitta den match du vill lyssna till och låt några av landets vassaste och mest kunniga experter leverera händelserna på plan genom lurarna, var du än befinner dig. Robert Perlskog, Jesper Hussfelt, Pelle Bäckman och Daniel Kristiansson är bara några av kommentatorerna som finns tillgängliga med Sportscom.

Vilka är fördelarna med Sportscom?

Med Sportscom kan du få liverapportering från samtliga matcher från Allsvenskan, SHL och Premier League vart du än befinner dig. Ute på löprundan eller på jobbet - Med Sportscom kan du följa den bästa livesporten när den händer. Ladda ner appen och börja lyssna med en gång!

Vilka enheter kan jag lyssna på Sportscom med?

Sportscom-appen finns att ladda ner från både App Store och Google Play vilket gör att du oavsett mobil kan lyssna till livekommenteringen. Det enda som krävs är ett konto och en någorlunda nätverksuppkoppling för att komma igång.