Warner Bros. Discovery lanserar Max: Se Sommar-OS 2024

Warner Bros. Discovery lanserar Max i Sverige: Se allt från Sommar-OS 2024

En av sommarens stora nyheter slog ner som en bomb när det stod klart att Sverige och Norden blir först ut när Max lanseras i Europa. Den 21 maj öppnas dörrarna till den ultimata streamingtjänsten där du kan streama alltifrån de bästa sporteventen till de senaste serierna.


Information:

  • Max lanseras i Sverige den 21 maj och ersätter Discovery+ och HBO Max
  • Användare kommer kunna välja mellan tre paket (bas-, standard- och premium)
  • Till alla abonnemang finns ett sporttillägg som ger tillgång till de bästa sporteventen under året, inklusive Grand Slam, Grand Tours och de linjära kanalerna Eurosport 1 & 2

Streama sport i världsklass

Utöver de tre baspaketen (bas, standard och premium) kommer användare ha möjlighet att addera ett sporttillägg till sitt abonnemang för att få tillgång till några av de hetaste rättigheterna. Med en omfattande täckning av både internationella och europeiska tävlingar är Max något för alla sportälskare.

Med sporttillägget kan du bland annat se tennisens Grand Slam, inklusive Roland-Garros och US Open, men även andra sporter och tävlingar som Giro d’Italia och Tour de France. Senare under året kommer du dessutom få tillgång till flertalet världscuper och världsmästerskap från vintersportssäsongen.


Exklusivt: Se allt från Sommar-OS med Max

Sommarens stora sportevangemang stundar när OS 2024 går av stapeln i Paris. Under en dryg månads tid kommer världens bästa atleter göra upp om medaljerna och du har möjlighet att se varenda aktion.

Max kommer som exklusiv streamingtjänst i Sverige vara ensam om att sända live från spelens samtliga tävlingar. Du kommer inte missa en sekund av sommar-OS 2024 med ett abonnemang hos Max. Se till att skaffa ett nu och bänka dig för världens största sportevent med start den 26 juli.

Rättigheter:


Vad kostar Max?

Vad priset för Max kommer landa på är ännu inte officiellt men vi kan spekulera kring ett pris liknande vad Discovery+ kostar idag. För den som redan nu vill lägga händerna på ett abonnemang hos HBO Max finns två olika uppsättningar att välja bland.

  • Betala månatligen: 99 kronor / mån (Avsluta när du vill)
  • Betala årsvis: 699 kronor / år (Spara 489 kr)

Kommer Max ersätta Discovery+?

Ja. I och med lanseringen av Max kommer både Discovery+ och HBO Max läggas ner. Du kommer från och med den 21 maj kunna se allt innehåll på nylanserade Max, allt från sport till de senaste serierna. Mer information om hur befintliga kunder hos Discovery+ går tillväga för att flytta över sina abonnemang till Max kommer inom kort.


Var kan jag se kommande sändningar?

Med Tvsporten.nu kan du se alla kommande sportsändningar på nylanserade tjänsten Max. Så fort det står klart hur sändningsschemat ser ut kan du hitta den kompletta tablån på Tvsporten.nu.