Warner Bros. Discovery lanserar Max: Se Sommar-OS 2024

Warner Bros. Discovery lanserar Max i Sverige: Se allt från Sommar-OS 2024

En av sommarens stora nyheter slog ner som en bomb när det stod klart att Sverige och Norden blir först ut när Max lanseras i Europa. Den 21 maj öppnas dörrarna till den ultimata streamingtjänsten där du kan streama alltifrån de bästa sporteventen till de senaste serierna.


Information:

  • Max lanseras i Sverige den 21 maj och ersätter Discovery+ och HBO Max
  • Användare kommer kunna välja mellan tre paket (bas-, standard- och premium)
  • Till alla abonnemang finns ett sporttillägg som ger tillgång till de bästa sporteventen under året, inklusive Grand Slam, Grand Tours och de linjära kanalerna Eurosport 1 & 2

Streama sport i världsklass

Utöver de tre baspaketen (bas, standard och premium) kommer användare ha möjlighet att addera ett sporttillägg till sitt abonnemang för att få tillgång till några av de hetaste rättigheterna. Med en omfattande täckning av både internationella och europeiska tävlingar är Max något för alla sportälskare.

Med sporttillägget kan du bland annat se tennisens Grand Slam, inklusive Roland-Garros och US Open, men även andra sporter och tävlingar som Giro d’Italia och Tour de France. Senare under året kommer du dessutom få tillgång till flertalet världscuper och världsmästerskap från vintersportssäsongen.


Exklusivt: Se allt från Sommar-OS med Max

Sommarens stora sportevangemang stundar när OS 2024 går av stapeln i Paris. Under en dryg månads tid kommer världens bästa atleter göra upp om medaljerna och du har möjlighet att se varenda aktion.

Max kommer som exklusiv streamingtjänst i Sverige vara ensam om att sända live från spelens samtliga tävlingar. Du kommer inte missa en sekund av sommar-OS 2024 med ett abonnemang hos Max. Se till att skaffa ett nu och bänka dig för världens största sportevent med start den 26 juli.

Rättigheter:


Vad kostar Max?

Nedan är en sammanställning över de olika abonnemangen som finns att välja bland. Max erbjuder något för alla, men är det sporten du vill åt ska du lägga vantarna på tilläggspaketet sport. Då ser du allt från de bästa rättighetern, däribland Tour de France och Sommar-OS 2024.

Max Abonnemangsalternativ:

Bas (med annonser):

  • Pris: 89 SEK/månad
  • Beskrivning: Ett prisvärt alternativ som inkluderar reklam.
  • Funktioner: Streaming på upp till 2 enheter samtidigt. Full HD-upplösning.

Standard

  • Pris: 129 SEK/månad
  • Beskrivning: Ett mellanklassabonnemang för reklamfri underhållning.
  • Funktioner: Streaming på 2 enheter samtidigt. Full HD-upplösning. Möjlighet till upp till 30 nedladdningar för offline-tittning (med vissa begränsningar).

Premium

  • Pris: 169 SEK/månad
  • Beskrivning: Det mest omfattande paketet för en premiumupplevelse.
  • Funktioner: Streaming på 4 enheter samtidigt. Möjlighet att titta i både Full HD och 4K-upplösning, samt Dolby Atmos-ljud där tillgängligt. Upp till 100 nedladdningar för offline-tittning. Inkluderar live-streamade kanaler som Kanal 5, Kanal 9, Discovery Channel, TLC, och ID.

Sport (tillägg)

  • Pris: 260 SEK/månad
  • Beskrivning: Tilläggspaket för sportentusiaster.
  • Funktioner: Tillgång till premium sportevenemang såsom Allsvenskan, Superettan, Grand Slam-tennisturneringarna, Speedway Grand Prix, PGA-touren, Giro d’Italia, och Olympiska spelen i Paris 2024. Streaming av sportinnehåll på 2 enheter samtidigt (begränsat till två av de tillgängliga strömmarna från grundabonnemanget).
  • Kräver ett grundabonnemang

Kommer Max ersätta Discovery+?

Ja. I och med lanseringen av Max kommer både Discovery+ och HBO Max läggas ner. Du kommer från och med den 21 maj kunna se allt innehåll på nylanserade Max, allt från sport till de senaste serierna. Mer information om hur befintliga kunder hos Discovery+ går tillväga för att flytta över sina abonnemang till Max kommer inom kort.


Var kan jag se kommande sändningar?

Med Tvsporten.nu kan du se alla kommande sportsändningar på nylanserade tjänsten Max. Så fort det står klart hur sändningsschemat ser ut kan du hitta den kompletta tablån på Tvsporten.nu.